Bare enda et Vikersund IF nettsteder-nettsted

Påmelding

2016/17

Vikersund Idrettskole tilbyr aktivitet og leik for alle barn i fra 1. klasse til og med 3. klasse. Et Idrettsskoleår går fra høstferie til høstferie.
Dette er tilbudet for deg som har lyst til å prøve forskjellige idrettsaktiviteter. Vårt tilbud har som mål å gi deg variasjon og grunnleggende ferdighetstrening. Tid og sted vil variere noe. Som utgangspunkt er torsdag Idrettsskolens dag.

Idrettsskolen vil bl.a. dette året inneholde svømming, skøyter, skiaktiviteter, friidrett, håndball. I tillegg er det fotballtreninger/kamper på vår og høst. 

 

Idrettskolen har egen hjemmeside hvor vi legger ut informasjon om aktivitetene. Vi har også en egen Facebook-gruppe:

TIL INFORMASJON

Pris for et helt år er kr 750,- hvorav kr 200,- er medlemsavgift til VIF og kr 500,- er aktivitetskontingent. (søskenmoderasjon 50 %)

Påmeldingsfrist: 13.09.2016 (NB: Alle melde seg på for nytt år)

PÅMELDING gjøres enten ved å fylle ut eget skjema og levere dette til Idrettskolen, eller ved å sende en e-post til marit@vikersund.no.
Ved eventuelle spørsmål, ring Per Bjørnar Bottegård mob. nr:980 40 290 .

NB! Alle medlemmer i Vikersund Idrettsforening skal registreres i medlemsnett. Systemet brukes til å sende ut fakturaer og informasjon via e-post. Du må derfor oppgi en e-post adresse ved påmelding.

 – Vi tar bilder under aktivitetene, gi oss beskjed om du ikke synes det er OK at det publiseres bilder på vår WEB- side

Velkomsbrev sesong 2011-2012.

Reg-skjema-iskolen 2011-12