Bare enda et Vikersund IF nettsteder-nettsted

Om oss

Vikersund Idrettsskole tilbyr aktivitet og leik for alle barn i fra 1. klasse og opp til og med 3. klasse. Et idrettsskoleår starter opp rett etter skolestart og avsluttes neste vår.

Vårt tilbud er for deg som ikke har valgt idrett, eller som ønsker å holde på med mer enn en idrett. Vårt tilbud har som mål og gi deg et allsidig idrettstilbud for å øve opp grunnleggende ferdigheter innenfor fysisk mestring, samt å gi et grunnlag for senere valg. Fordi vi har ulike aktiviteter, vil sted og tid variere noe. Som utgangspunkt er torsdag idrettskolens dag.

Vi er organisert som en egen selvstendig gruppe direkte under hovedstyret i VIF.
Tilbudet inneholder aktiviteter VIF ellers tilbyr, som skiaktivitet og ballaktivitet men inneholder også andre sportsgrener. Da programmet varierer fra år til år nevner vi her noen eksempler på hvilke andre sportsgrener som kan være aktuelle; svømming, håndball, fotball, langrenn, hopp, skøyter, orientering, friidrett og alpint. Uansett sportsgren vil det være fokus på leik og fysisk aktivitet.

Flere av idrettene har egne treninger til de som vil ha et mer spesialisert tilbud.

Barna trenger ikke utstyr ut over det de de normalt bruker i forbindelse med aktiviteter på skolen, som gymtøy, innesko & badetøy. Unntaket er et par vanlige langrennsski(langrenn), skøyter(skøyter) og eventuelt alpinski  med hjelm(alpint).

Idrettskolen er basert på frivillighet og vi er et styre som syr sammen planer og organiserer. Vi får god hjelp fra de andre gruppene i VIF og andre samarbeidspartnere.

Hvem vi i idrettskolestyret er finner du under «KONTAKT».

Ta gjerne kontakt med en av oss i styret om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger på vårt tilbud. Samtidig oppfordrer vi foreldre som ønsker å hjelpe oss om å ta kontakt med en av oss.

 

Vi gleder oss til å se deg på våre treningskvelder!!