Alpint i uke 1, 2 og 3

Postet 01/03/16 i Nyheter, Ingen kommentarer

I årets tre første uker skal alpingruppa i Vikersund hjelpe idrettsskolens medlemmer i alpinbakken i Vikersund.

Her er viktig info fra alpingruppa:

«Vi skal presentere alpinsport for barna. Også i år blir det utelukkende alpint opplegg. Detaljene får dere i bakken, men hovedpoenget er at vi deler inn i ferdighetsgrupper – ikke klassevis. Blant annet blir det stukket en slalåmløype , mens de mest øvede får instruksjon i «hopp og sprett» og rail-kjøring av våre flinke ungdommer i klubben.

Datoene dette skal foregå er:

Uke 1: Torsdag 7.1.16 kl. 1800 – 1930

Uke 2: Torsdag 14.1.16 kl. 1800 – 1930

Uke 3: Torsdag 21.1.16 kl. 1800 – 1930

I angitt tidsrom er selvfølgelig skiheisen gratis for alle deltakerne (også foreldre som må følge uøvde barn).

Siden vi skal ha alpine aktiviteter, er det av sikkerhetsmessige årsaker forbudt med alle «akeredskaper». Vi vet at ikke alle har alpinutstyr, men håper vi med dette informasjonsskrivet gir de som ikke har utstyr, mulighet til for eksempel å få lånt seg utstyr. Vi disponerer dessverre ikke utstyr for utlån.

Langrennsski forbudt. Dette også av sikkerhetsmessige årsaker.

Vi presiserer at opplegget på Idrettskolen ikke er et nybegynnerkurs der vi har kapasitet til å drive «en til en»-instruksjon. Så mange instruktører har vi rett og slett ikke. Møter noen helt uøvde deltagere, har vi kjøresele til utlån, der vi kan instruere en voksen som er med barnet, i hvordan man bruker selen.

Vi ber om at alle barn blir iført en refleksvest, slik at vi kan holde skolens deltakere skilt fra øvrige brukere av anlegget.

Og husk: Hjelm er påbudt!

Vi ønsker alle velkommen!»