SESONGAVSLUTNING

Postet 04/19/16 i Nyheter, Ingen kommentarer

Onsdag 11. mai kl. 1800 på Utsikten

Sesongavslutning_hopp_inv

Bevertning med pølser, brus, kaker og kaffe ved Wencke og Ole Eivind

Hoppsanger

Det ble også sanger med akkompagne på gitar av Åsmund

Loddtrekning med flotte gavepremier fra vår hovedsponsor Sparebank1 Modum ved Ole Gunnar

Klubbmestere

Hoppbilde
K3: Emilie Nærland, Theodor Lohne, Magnus Engen, Martine Haugen og Gabriel S. Jahr (3år)
K10: Bendik Fidjestøl, Jonas M. Bakken, Erlend Berget Bottolfs, Eirik Berget Bottolfs,  Bjørn A. K. Synstelien, Martin Andresen og Georg Knutsen Lund.
K15: William Fidjestøl, Tommy Lande Strømstad, Fredrik M. Bakken, Jonas M. Bakken, Mika Andre Myhren, Paul Hildeskår, Jon Arne Haugen, Håkon Brunes Hammernes og Karl Oskar Egeberg
K25: Sander Modalen Bakken, Sebastian Nærland og Jakob Brunes Hammernes.

Også våre eldste ble hedret for sine prestasjoner denne vinteren. Sander Modalen Bakken for en flott 7.plass under Solan Gundersen i Alvdal. Nicolai Hals og Sølve Jokerud Strand har hatt mange fine konkurranser og best er 5. plassen i Hovedlandsrennet i Fauske for Sølve. Anders Håre dro til med seier og en flott 3. plass i klasse B under siste Norgscuprennet på Stryn. Knut Jokerud Strand har hatt en varierende sesongen, men ble tatt ut til FIS-renn i USA og Canada. Der gjorde han det bra, og ble både nr. 2 og 3. i rennene i USA. I Norgescupen på Stryn ble det også seier til Knut i NC klasse A. Jan Fuhre startet sesongen med en flott 2. plass i kl.A under Norgescupen hjemme i Vikersund. Dessverre ble sesongen ikke helt som forventet og Jan har lagt skia på hylla for å satse på videre utdanning i Trondheim. Line Jahr startet meget bra med 2 flotte 3. plasser i sommergrandprix i Russland samt NM-sølv i Midtstubakken. Etter jul fikk hun en meniskskade i kneet som medførte at hun måtte redusere aktiviteten. Etter NM-sølvet i K60 i Tolga, ble Line operert i kneet, men regner med å være tilbake på vinteren igjen kommer. Målet for neste sesong er VM i Lahti.

runaldo

Vi fikk også besøk av Tryllekunstneren RUNALDO som viste mange flotte triks – Rune Bakken

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.