A-laget: Storseier over Heradsbygda

Postet 05/09/16 i Herrer senior, Ingen kommentarer

Da var kvelden kommet for årets andre bortekamp. Gaupene fylte bilene og satte nok en gang kursen til Hønefoss. Etter et surt uavgjort resultat mot Lier i forrige runde så var det en revansjesugen gjeng som reiste til nordenden av Tyrifjorden mandag kveld.
Været var fortreffelig og temperaturen var god, gutta var klare til å nok en gang ta med seg tre poeng fra Ringerike. Vi husker fortsatt med gru tilbake til møtene mot Heradsbygda i fjor. Tap på hjemmebane og uavgjort på borte. Fattige 1p. Men mandag kveld skulle gaupene sette Bygda realt på plass, alt lå til rette for en knall kamp. Vikersund hadde ballen klart mest, men fikk ikke hull på byllen. Frustrasjonen bredte seg og minnene om kampen fra høsten i fjor kom tilbake. Slurvete pasningsspill og unøyaktighet foran kassa gjorde at kampen ebbet ut i 0-0 til pause.

Gutta manet til kamp i pausen og var klare til å rette opp inntrykket fra 1. omgang. Hvis man søker opp ketchupeffekten på wikipedia vil det stå i etterkant = Heradsbygda – Vikersund 9.mai 2016. For makan til ketchupeffekt. Tangen x4, Uhlen Bråthen x3 og Lars M Winther satte alle ballen i nettet i 2.omgang. (Assist: Svendby x2, Winther, Iversen, Tangen, Winther og Østenengen) Gutta skrur opp tempoet, pasningsspillet flyter bedre og kvaliteten foran mål er en helt annen i 2.omgang. Vi produserer flere gode sjanser og med litt mer tur burde lystavla vist tosifret. Vi tar en velfortjent seier på Ringerike. Nå har vi blikket rettet mot fredag den 13., da
Åmot tar den korte turen fra sør i bygda til gaupene i Nord. Lokalderby og toppkamp!
Vi gleder oss og ser frem mot en langhelg med lokalfotball i Modum man ikke har sett på lenge. Vikersund – Åmot fredag, Modum – Haugfoss mandag (4.div). Ta med deg alle som kan krype å gå. En knall helg i vente!


Kampfakta:

4. Serierunde 5.div.avd.1, Heradsbygda stadion, 9. Mai 2016

HERADSBYGDA – VIKERSUND 0-8 (0-0)

Mål:
0 – 1 (47) Tangen
0 – 2 (52) Tangen
0 – 3 (65) Lars M Winther
0 – 4 (68) Bråthen Uhlen
0 – 5 (71) Bråthen Uhlen
0 – 6 (83) Tangen
0 – 7 (85) Tangen
0 – 8 (88) Bråthen Uhlen

Vikersunds lag:
Bernt Ole Sprakehaug, Ruben Iversen, Kristian Syversen, Lars B Uhlen, Lars M Winther, Vegard Øvereng Bonsaksen (Anders Svendby inn 55. min), Kim F Winther, Tom Korsgård (Børre Østenengen inn 75. min), Pål Spone, Brahim Boustta (Gunnar Dokken inn 66. min) og Lasse S. Tangen.