Kamprapport Kongsberg – Vikersund

Etter en ukes pause var det klart for siste kamp før ferien og troen på poeng var sterkere enn noen gang. Vi samlet opp biler og tok turen oppover mot ingeniørbyen. Oppvarmingen går bra og damene virker tent, VI ER KLARE!

Kampen starter noe tregt og mye av banespillet skjer på midten. Nina har tatt på seg dribleskoa etter skaden og kjører karusell med Kongsberg. Først en flott kroppsfinte etterfulgt av en lekker «tuttis». Vi tar over banespillet og kommer stadig nærmere «ostepoppen» i Kongsbergburet. Kristina mottar ball på midten, sender opp til Lene, Videre til Live som bruker 1 touch før ballen ligger i nota! 1-0 til Vikersund. Nå kjører vi over Kongsberg og kommer til flere muligheter. Lene har tatt på seg serveringsstøvla og sender stadig fine baller fremover på banen. Først sender hun Kristina ut på løpetur, men innlegget går dessverre ikke helt frem. Neste sjanse står også spissduoen for, Lene sender uegoistisk fra seg ballen til Live, men keeper gjør en god redning. Etter en halvtimes spill med mye press fra Vikersund, virker det som om lufta går litt ut av oss og Kongsberg tar mer og mer over. Silje må varte opp med en feberredning idet en Kongsbergspiller er alene igjennom. På den påfølgende corner glipper det litt for oss og Kongsberg får inn en noe ufortjent utligning. 1-1. Kongsberg fortsetter presset og går til pause med en 2-1 ledelse.

Andreomgang starter dessverre som førsteomgang avsluttet og noteringa til Tangen blir mindre og mindre. Vi kommer til noen gode målsjanser, men Kongsberg styrer det meste. Kampen ender ikke slik vi håpet og Kongsberg vinner 5-1. Vi må ta med oss de første 30 minuttene, da spiller vi sesongbeste.