Alle Jenter på Banen 2015

Postet 06/27/15 i Alle jenter på banen, Ingen kommentarer

Alle jenter på banen 2015
Da er alle jenter på banen gjennomført for 4. gang. 85 jenter fra Modum, Sigdal og Krødsherad. Det ble en fin dag i solskinnet på Tangen med fotball i sentrum. Alle jentene fikk en smak på hva fotball er og fikk med seg hver sin fotball sponset av Sparebanken 1 Modum og VIF fotball. Oppfordringen til klubbene nå er å danne reine jentelag og bli med på høstens aktivitetsturneringer. Hvis det ikke er nok jenter i en klubb oppfordrer vi klubbene om å samarbeide om å få til jentelag.
Vil få takke alle medhjelperne våre fra Vikersund Damer og Modum Damer, uten dere får vi ikke dette til ?.
En stor takk til våre sponsorer Sparebanken 1 Modum og Rema 1000 i Vikersund.
Mvh
Vif Fotball

Alle jenter 2015-60