G 2001, kamper i uke 42

Postet 10/12/14 i Gutter 2001, Ingen kommentarer

To bortekamper spilles denne uken; 7-kamp på mandag mot Mjøndalen, og 11-kamp på onsdag, også denne mot Mjøndalen.

 

Kampen på mandag starter kl. 19.00. Oppmøte og felles avreise fra Vikersund togstasjon kl. 17.45. Følgende spillere stiller til kamp: Abdiraman, Arne Kristian, Einar Andreas, Eivind, Håkon E, Håkon N, Kamil, Kasper, Kristoffer, Stian og Yonas.

Foresatte til Eivind, Håkon E. og Stian er ansvarlig for å stille med bil.

 

Kampen på onsdag starter kl 19.00. Oppmøte og felles avreise fra Vikersund togstasjon kl. 18.00. Følgende spillere stiller til kamp: Amir, Dag Sander, Durajet, Erik, Henrik, Jan, Kim Eirik, Marwin, Oscar B, Risam, Roar, Simen, Sondre, Øystein og Tobias.

Foresatte til Erik, Marwin Simen og Øystein er ansvarlig for å stille med bil.