Kamper i uke 38

Postet 09/14/14 i Gutter 2001, Ingen kommentarer

Vi har to bortekamper i uke 38. Mandag spiller vi 7- kamp kl 19.00 (NB! Utsatt en time i forhold til tidligere planlagt kl 18.00), og tirsdag spiller vi 11-kamp kl 17.30.

Kampen på mandag er mot Skiold (Drammenslag), og spilles på Marienlyst. Vi stiller med følgende tropp: Arne Kristian, Eivind, Henrik, Håkon E, Jan, Kasper, Kim Eirik, Marwin, Simen, Stian og Yonas. Oppmøte på Vikersund stasjon kl 17.30. Til denne kampen har vi ikke satt opp kjøreansvarlige, så alle spillere må selv sørge for transport.

 

Kampen på tirsdag er mot Hokksund og spilles på Falkbanen. Vi stiller med følgende tropp: Abdiraman, Amir, Dag Sander, Durajet, Einar Andreas, Erik, Håkon N, Kamil, Kristoffer, Mats, Oscar B, Roar, Sondre, Stian, Tobias og Øystein. Oppmøte på Vikersund stasjon kl 16.30. Foresatte til følgende spillere er ansvarlig for å stille med bil: Einar Andreas, Oscar B, Roar og Kristoffer.

 

Vi har hittil i høst spilt 6 kamper, og har et tap og fem seire. I 11-serien ligger vi på 2. plass på tabellen, og i 7-serien er vi tabelltopp. Vi satser på fortsatt gode fotballopplevelser denne uken, og ønsker spillerne lykke til.