Kamper i uke 36

Postet 08/28/14 i Gutter 2001, Ingen kommentarer

Det spilles to bortekamper denne uken. En 7-er kamp mandag 1. september og en 11-er kamp fredag 5. september.

 

7-er kampen er mot Krødsherad. Kampstart kl. 18.00 og oppmøte på Vikersund stasjon kl. 17.00. Til 7-er kampen stiller følgende spillere (alfabetisk): Abdiraman, Arne Kristian, Durajet, Einar A, Eivind, Håkon E, Jan, Kim Eirik, Simen, Sondre og Stian.

 

11-er kampen er mot Åssiden. Kampstart kl. 18.00 og oppmøte på Vikersund stasjon kl 16.30. Til 11-er kampen stiller følgende spillere (alfabetisk): Dag Sander, Erik, Henrik, Håkon N, Kamil, Kasper, Kristoffer, Mats, Marwin, Oscar B, Risam, Roar, Stian, Tobias og Øystein.

 

For å få transport-kabalen til å gå opp, er vi avhengige av velvillige foreldre som kan stille på Vikersund stasjon med bil for å frakte spillerne. Det er lagt en plan for å rullere på denne oppgaven. Til 7-er kampen mandag 1.sept. er foresatte til Arne Kristian, Håkon E. og Jan ansvarlige for å stille med bil. Til 11-er kampen fredag 5. sept. er foresatte til Erik, Kamil, Kristoffer og Kasper ansvarlige for å stille med bil.