G-16 tapte mot et godt Åssiden lag.

Det var klart for første hjemmekamp for G-16 mot Åssiden. Åssiden hadde en stor seier og et stort tap før kampen mot VIF. Klokken nærmet seg 19.00 og kampstart, men ingen dommer var ankommet Tangen Kunstgress. Dommer Eyup Esen fra Mjøndalen, hadde blitt dobbel booket. Kretsen hadde satt ham opp til å dømme kampen vår og en kamp på Marinlyst. Dermed så det ikke ut som vi fikk dommer til kampen. Heldigvis stilte Ståle Bråthen sporty opp som dommer og kampen kunne begynne, dog 20 minutter forsinket.

Det viste seg fort at Åssiden var et meget godt lag, for allerede etter 2 minutter hadde de vært igjennom aleine med Syver to ganger, men en flott redning og en heading utenfor var fasiten. Etter 6 minutter var det klart for 0-1 på et skudd som Syver halvklarte, men returen satt i mål. Etter dette jevnet kampen seg ut og etter 13 minutter kom utligningen. Alexander vinner ballen på hjørnet av 16 meteren og spiller tilbake til Stian som slår inn til Aleksander midt foran mål. Aleksander drar av en mann og scorer sikkert, 1-1. De neste 20 minuttene dominerer Åssiden spillet og har 3 kjempe sjanser som Syver mesterlig redder. Så etter 35 minutter vinner Stian ballen og slår opp Alexander. Han slår et perfekt innlegg til den andre Aleksander, men denne gangen går headingen utenfor. Minuttet før pause dribler en Åssiden spiller seg gjennom hele forsvaret til VIF og setter ballen i hjørnet, 1-2 til pause.

2.omgang ble ingen stor suksess for VIF og Åssiden gikk opp til 1-3 og 1-4 etter 49 og 52 minutter. Vi fryktet nå at det ville bli et kjempe tap, men en meget god Syver i VIF målet holdt nullen resten av omgangen. Kampen ebbet dermed ut med 1-4 nederlag. VIF skapte imidlertid veldig lite fremover i denne omgangen.