Jenter 2004 vant over Haugfoss

Postet 05/16/14 i Jenter 2004, Ingen kommentarer

Torsdag 15 mai var den store dagen- vi skulle nemlig møte Haugfoss på hjemmebane og med mye slektninger og jenter som kjenner hverandre er det ALLTID spennende å møte Haugfoss til kamp både for jentene og oss voksne! Vikersund var klart best i 1 omgang og vi tok «rotta» på de og ledet 5-0 før de fikk sitt første mål. 2 omgang var nok mer Haugfoss sin omgang – raknet litt for Vikersund jentene og de lente seg litt på at de ledet så mye i 1 omgang og det er dumt – for Haugfoss jentene er kommet for å «gruse oss» som de sier så de ga seg ikke! Vikersund somla litt med hvor de spilte på banen og var litt forvirra så Haugfoss utnytta det og kom sakte men sikkert inn på oss.

MEN når dommeren blåste i fløyta kunne vi slippe jubelen løs for vi vant «nok engang» (sist var vel på Åmot senter cupen) over Haugfoss jentene! At Vikersund vant er det ingen tvil om men vi trodde det ble 9-7 – men det ble 10- 7!!!  Flott jobba jenter:))

Så for undertegnede som har en bror som trener og tante unge som spiller på Haugfoss så gleder jeg meg stort til samvær med min familie på 17 mai og «snakke» litt fotball, hihi:) Så med seier så reddet dere min 17 mai jenter- herlig:)))  Takk for en flott innsats og kamp:))

Ønsker alle en strålende 17 mai:))

Trine Bakken

 IMG_0425IMG_0427IMG_0428