Vellykket sesongavslutning i fotballgruppa

Postet 11/24/13 i Nyheter fotballgruppa, Ingen kommentarer

Fredag 22. november var seniorspillere og alle frivillige i VIF fotball invitert til sesongavslutning på Tyrifjord hotell.

Det ble en hyggelig kveld med oppsummering av sesongen, utdeling av noen priser og selvsagt, god mat.
På seniorlaget ble Lasse Tangen tildel prisen som ”Årets Toppscoret” og Ole Erik Hovde Marberg fikk prisen som ”Årets spiller”.

Innsastpokalen 2013, ble tildelt Jan Henning Kleiv for hans mangeårige innsats i fotballgruppa. Han har bla vært leder, nestleder, trener, lagleder og sponsoransvarlig.

Vi gratulerer prisvinnerne!

Årets spiller og årets toppscorer 2013

Årets spiller, Ole Erik Hovde Marberg og årets toppscorer, Lasse Tangen

Nestleder i VIF, Olav Berg deler ut prisen til Jan Henning Kleiv

Nestleder i VIF, Olav Berg delte ut Innsatspokalen 2013 til Jan Henning Kleiv

Her følger en kort oppsummering av fotballsesongen 2013.

Vikersund har hatt 21 lag, og totalt ca 220 spillere i aksjon. VIF lagene har spilt til sammen 280 kamper.

Seniorlaget var nyopprykket til 5. divisjon i år, og endte tilslutt på en 6. plass. Vi er en breddeklubb, og de sportslige resultatene varierer en del, noen lag har ambisjoner og hevder seg meget godt, andre spiller fotball mest for å ha det gøy. I Vikersund fotball har vi plass til alle.

Vi har også hatt fokus på spillerutvikling, for de som vil noe mer. ”Sone Modum” ble opprettet i år, i samarbeid med naboklubbene, og tilbyr en ”spisset” treningsgruppe en kveld pr uke for guttespillere.

Vikersund har vært representert på ”Bylag Hønefoss” i årsklassene G1998 (Kim Fredrik Winther), G1999 (Even Bottolfs og Henrik Skretteberg Stærkebye) og G2000 (Drilon Krasniki). På kretslaget har vi vært representert på J1999 (Ida Nesheim) og G1999 (Henrik Skretteberg Stærkebye).

I år har vi hatt ulike arrangementer, noen gjengangere og noen nye.
I februar-mars arrangerte vi trenerkurs i samarbeid med naboklubbene. Kursene ble holdt på Tangen, og noen av VIF´s trenere benyttet anledningen til å skolere seg. VIF fotball´s mål er at alle som trener et lag i VIF, skal ha trenerutdanning i fotball.

I juni arrangerte vi ”Jentefotballens dag”. Det ble en braksuksess, med 76 jenter i alderen 6-10 år. Instruktører var våre egne jenter og gutter født 1999 og 2000, som gjorde en imponerende jobb.

Tradisjonen tro, reiste vi til Norway cup med 14 årslaget. I år stilte vi med 2 lag i årsklasse 1999, ett 11er lag og ett 7er lag. Troppen bodde på skole under hele oppholdet, og hadde en fantastisk uke i Oslo. Sportslig gikk det også bra, begge lagene kom til A-sluttspillet.

I august, var det igjen tid for Tine fotballskole. Fotballskolen er populær, og som vanlig, fylte vi den til randen, med 100 barn i alderen 6-13 år.

I tillegg til arrangementer, avvikling av kamper og treninger, så skal vi holde anlegget på Tangen i orden. Det er krevende for fotballgruppa, økonomisk og arbeidsmessig. Heldigvis har vi noen ildsjeler som bruker av sin fritid, for å holde banene i orden. Det er en utfordrende jobb, spesielt om vinteren. Vi gjør vårt beste, med de ressurser fotballgruppa har til rådighet.

Styret takker alle ildsjeler, frivillige og sponsorer for innsatsen og støtten i 2013, og håper på fortsatt engasjement og støtte i 2014!

For styret VIF fotball,

Torgun Stærkebye