Støtte til lagene ifm sesongavslutning

Postet 10/13/13 i Nyheter fotballgruppa, Ingen kommentarer

Det gjenstår fortsatt kamper for noen av lagene, men det nærmer seg nå tiden for sesongavslutninger.
I den forbindelse, håper vi at lagleder/trener tar initiativ til en sosial sammenkomst for laget sitt, for å markere at en lang fotballsesong er over.

Fotballgruppa gir støtte til lagene som følger:

• Årsklasse 10 til 14 år: premie  + 50 kr/spiller som har betalt kontingen i år

• Årsklasse fom 15 år og eldre: 100 kr/spiller som har betalt kontingent i år

Idrettskolen arrangerer selv avslutninger for sine kull (7 – 9 år).

Støtte utbetales etter at tiltak er avholdt, mot kvittering til kasserer. Lagene kan ikke «spare» fra et år til et annet. Hopper man over et år, får man ikke dobbelt så mye neste år. Dette fordi vi ønsker at sosiale tiltak avholdes hvert år, slik at alle spillere får litt.

Premier til lagene står klare på det lille møterommet på gamle klubbhus. Lagleder kan selv hente de der. Dersom du skal transportere premiene bort fra gamle klubbhus, anbefaler vi at du tar med deg en eske fordi premiene bør stå støtt og fint under transport for å unngå skade.
Det er en type premie til jentene og en annen til guttene, men vi har gjort alt klart til lagene inklusiv liste med navn på spillerne pr lag.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med torgun.starkebye@gmail.com

Lagene som mottar premie i år er:

G2001, G2002, G2003, J1999-2000 og J2002-2003

Premie 2013