Stort sponsorbidrag av Nordbohus Modum!

Postet 08/23/13 i Nyheter fotballgruppa, Ingen kommentarer

Fotballgruppa har mange velvillige sponsorer som ser verdien av den jobben vi gjør for barn og unge på Tangen, og som ønsker å støtte oss. Noen sponser oss med penger, andre med varer eller tjenester. Vi er glade for å ha mange på «laget» og er veldig takknemlige for all støtte vi får!

Nordbohus Modum, er sammen med ICA Vikersund og Diadora, hovedsponsor for VIF fotballgruppa. Hvert år har Nordbohus Modum sponset oss med varer og tjenester til en verdi av ca 25.000 kroner. I år har de imidlertid strekt seg veldig mye lenger, vi har mottatt bidrag til en verdi av 100.000 kroner! Det er helt fantastisk og betyr utrolig mye for fotballgruppa.

Nordbohus Modum sitt bidrag i 2013 har muliggjort innkjøp av nye drakter og utstyr til lagene våre, vi har gjort forbedringer på anlegget på Tangen, bla asfaltering langs kunstgressbanen og forbedring av treningsfeltet.

Tusen takk til Nordbohus Modum for at dere støtter oss!

hilsen alle små og store i VIF fotballgruppa

Bilde under: Daglig leder av Nordbohus Modum, Jan Henning Kleiv, sammen med spillerne på G2001 og G2003 som fikk fine nye drakter!