Første tap for G-16 i vårsesongen.

VIF G-16 stilte til borte kamp mot Holeværingen på Svendsrudmoen stadion med forvissning om at med uavgjort i denne kampen ville de allerede ha avgjort 2.divisjon avd 01 til sin fordel. Laget var svekket da vi manglet Pål og Petter som var på o-løp på Sørlandet, Mikael på ferie og Sivert som var syk. I tillegg sleit Ivar med mage onde og måtte ut i perioder av kampen. Kampen ble også utsatt i 45 minutter på grunn av ekstraomganger og straffespark konkurranse i kampen føre. VIF åpnet imidlertid kampen bra og burde ledet med et par mål til pause, men det stod 0-0. I andre omgang tar Holeværingen over spillet og vinner fortjent 2-0.

Torsdag 20.06.13. kl.2015 på Svendsrudmoen stadion.

Holeværingen-Vikersund (0-0) 2-0.
Dommer: Ole Jonny Ulleberg, Skrim IL.

Vikersund stilte med følgende spillere: Benjamin Valborgland-Alexander Haveråen-Tom Roger Finsrud-Aleksander Jørgensen-Ruben Hervig-Kim Fredrik Winther-Benjamin Engebretsen-Ivar Heimstad-Tage Gundhus-Brahim Boustta-Håkon Ørpen-Niklas Didriksen-Daniel Skage Schou-Kristoffer Hartz Braathen.

1.omgang. VIF tar avspark og Brahim dribler seg helt igjennom forsvaret, men skuddet går rett på keeper fra 10 meter.
Etter 9 minutter spiller Ivar opp Håkon som kombinerer med Brahim, men denne gangen går skuddet fra Brahim rett utenfor fra kort hold.
Nå kommer det en periode hvor Holeværingen skaper to sjanser på grunn av rot og misforståelser mellom forsvaret og keeper, men ballen ryddes unna i begge situasjonene.
33 minutter og Holeværingens keeper kommer på utsiden av 16 meteren og tar ballen med hendene. Gult kort og indirekte frispark. Kim Fredrik skyter i tverrliggeren og over, han har ikke fått med seg at det er indirekte.
Minuttet etter vinner Håkon ballen og spiller opp Kim Fredrik som flikker videre til Brahim. Brahim lurer av to forsvarere, men på nytt går skuddet til side for mål.

2.omgang. 7 minutter og Holeværingen vinner en utboksing fra Benjamin på 30 meter. Skuddet sitter helt oppe i krysset og blendet av sola har ikke Benjamin en sjanse, 1-0.
Nå er Holeværingen i siget og etter 14 minutter produserer de en kjempe sjanse. men skuddet fra kort hold blir mesterlig reddet til corner av Benjamin.
Kun 2 minutter seinere får de frispark på 30 meter og ballen lempes inn i VIF feltet. Det blir mye klabb og babb før en Holeværingen setter ballen i mål fra kort hold, 2-0.
Ytterligere 2 minutter ut i kampen blir Kim Fredrik felt på 20 meter. Han tar frisparket kjapt, men skuddet treffer på nytt tverrliggeren og ut.
10 minutter før slutt forserer Kim Fredrik og spiller Brahim igjennom, men på nytt går skuddet rett på keeper. Returen får Niklas i beina på 10 meter ute på siden, men bommer på det åpne målet.

Nå venter Haugfoss på hjemmebane til tirsdag og VIF må ha uavgjort for å vinne avdelingen.