J16, thriller endte med seier over Hemsedal

Postet 05/30/13 i Jenter 1996-1997, Ingen kommentarer

30.05.13 Vikersund  – Hemsedal (5 – 4)
Mål: Marthe S. Stærkebye (4), Ida Nesheim (1)

Vikersunds lag: Maria Andresen, Stine Roness, Emilie Bråthen, Linn Therese Gunnerød, Maren Berg, Mari Skjellhaugen, Pia Bondø, Ida Nesheim og Marthe Stærkebye

Fotball er gøy og kan være ulidelig spennende. I kveld var det en thriller uten like da Hemsedal og Vikersund møttes til kamp på Vikersund kunstgress. Kampen startet helt vanvittig bra, vi gikk rett i angrep og scoret etter ett minutt. Vikersund styrte kampen og hadde god kontroll, men Hemsedal kom også til noen farlige sjanser. De utlignet til 1-1, før Vikersund igjen økte til 2-1. Deretter ny utligning 2-2, før Vikersund igjen økte til 3-2. Hemsedal svarte igjen og lagene gikk til pause med 3-3.

Første omgang var et fyrverkeri av scoringer, andre omgang startet noe mer rolig. Begge lagene hadde flere sjanser, men det gikk en halv omgang før Vikersund igjen tok ledelsen. Scoring kom på straffe, men gleden var kortvarig for Hemsedal svarte kontant og utlignet igjen.

Deretter var det fult trøkk fremover, Vikersund hadde stolpeskudd, alene med keeper, sjanser i bøtter og spann, før Ida satte inn det siste og avgjørende målet for Vikersund.
Jubelen fra sidelinja var enorm, regien på kampen var perfekt!

Grattis jenter, knallbra innsats! Det er ekstra moro å vinne sånne kamper.