VIF G-16 slo Konnerud 2 med 5-0.

Det var klart for tredje seriekamp for G-16 2.dag pinse borte mot Konnerud 2. Etter at lagene hadde følt på hverandre de 10 første minuttene dreide det seg bare om Vikersund resten av omgangen. Det ble vist forrykende angrepsfotball og VIF gikk til pause med 5-0 ledelse etter at Brahim hadde scoret 4 mål. Det kunne fort vært det dobbelte. I 2.omgang kontrollerte VIF kampen inn til en komfortabel seier.

Mandag 20.05.13. kl.1900 på Konnerud kunstgress.

Konnerud 2-Vikersund (0-5) 0-5
Mål: Brahim Boustta 4, Kim Fredrik Winther 1.
Dommer: Hardy Haidar Mjøndalen IF.

Vikersund stilte med følgende spillere: Benjamin Valborgland-Tage Gundhus-Tom Roger Finsrud-Aleksander Jørgensen-Alexander Haveråen-Petter Stenbro-Kim Fredrik Winther-Ivar Heimstad-Ruben Hervig-Brahim Boustta-Pål Spone-Mikael Gundhus-Håkon Ørpen-Benjamin Engebretsen-Daniel Skage Schou-Sivert Drolsum.

1.omgang. Første store sjansen kommer etter 12 minutter når Pål spiller Kim Fredrik igjennom i midten, men lobben treffer tverrliggeren og går over.
Minuttet etter kommer Pål seg på ny ned til dødlinja, innlegget header Kim Fredrik i krysstanga og ut. Brahim vinner returen og spiller Kim Fredrik som elegant heler ballen i mål, 0-1.
2 minutter seinere tar Alexander et frispark fra 40 meter som keeper slår i tverrleggeren og ut på banen, returen header Kim Fredrik over mål.
Minutter seinere kommer det et flott mål når Pål atter kommer seg til dødlinja og slår 45 grader ut. Her venter Ruben som drar seg ned til dødlinja på andre siden og legger knallhardt inn foran mål. Brahim møter ballen perfekt og knaller den inn fra 5 meter, 0-2.
Halvveis i omgangen vinner Pål en duell med midtstopperen til Konnerud, men skuddet hans går rett på keeper.
15 minutter før pause vinner Kim Fredrik en corner. Alexander slår en perfekt corner som Brahim møter med hodet og dermed står det 0-3.
5 minutter seinere tar Kim Fredrik et frispark fra 40 meter ute på siden. På nytt møter Brahim ballen med hodet og vips 0-4.
4 minutter før pause er det Mikael som tester skuddfoten fra 16 meter, keeper halvklarerer ballen, men Brahim er på plass og setter returen i tomt mål. 0-5 og Brahim sitt 4 mål for kvelden.

2.omgang. Konnerud kommer noe mer med i kampen i denne omgangen og vi noterer 2 store sjanser. Den første kommer etter at vår midtbane stusser ballen bakover mot eget mål felt. Spissen snapper ballen og skyter i stanga og ut.
Den andre kommer etter at spissen løper igjennom på vår venstre side, men skuddet går til side for mål.
Resten av tilløpene til angrep, plukker Benjamin enkelt.
VIF produserer bare noen halvsjanser i denne omgangen.