Vikersund – Bakke

I tirsdagens regnvær var det Bakke som sto på andre siden av banen for gutta. Taktikken ble lagt i garderoben og vi var klar for kamp.

Vi merker tidlig i kampen at dette er et bedre lag enn de andre vi har møtt, men vi presser på og Amir står for dagens første sjanse. Han lader venstre slegga, men skuddet går dessverre over. Like etter kombinerer Håkon og Einar fint før Einar legger inn til Amir, som på ny smeller ballen over. Det lukter mål av Amir ikveld. Dagens første mål er etter strålende fotball. Håkon spiller ut til Einar som legger presist inn til Mads som scorer sikkert. 1-0. Einar er en stor trussel på kanten og kommer til mange gode innlegg. Mads viser målteft i dag og setter inn 2-0 etter strøken pasning av Håkon. Vi sovner litt etter denne scoringen og Bakke reduserer til 2-1. Vi våkner fort og Roar som vi hentet fra Bakke for 2pølser og en vaffel sender en flott pasning til Håkon som setter ballen i nota. 3-1. Bakke reduserer nok en gang 3-2. Risam har kommet inn på banen og viser prakteksempelet på det vi har trent på. Bevegelse etter du har slått ball. Bra Risam!

Vi starter andre omgang bra og Mads header inn en corner 4-2. Roar var ikke fornøyd med egen innsats i første omgang, men trekker endelig på smilebåndet når han scorer sikkert alene med keeper. Etter godt press fra Amir og Risam. 5-2. Amir har fått tillit på topp og viser stor klasse når han tar med seg ballen på hælen. Dessverre går det påfølgende skuddet utenfor. Kampen første frispark kommer når dagens kaptein Sondre løper ned en Bakkespiller. Sondre viser herlig innsats. Etter litt Bakkepress som forsvaret rydder mesterlig opp i, anført av Arne Kristian, Jan og Odin scorer endelig Amir. 6-2. Mads putter på til 7-2. Dagens 8 scoring er dagens flotteste. Håkon og Roar kombinerer flott med veggspill før ballen sendes til Risam som setter ballen i hjørnet. 8-2. Kampen kan nesten ikke avsluttes på en bedre måte enn at Amir sender i gang et knallskudd, keeper er sjanseløs og må plukke ball nr 9 ut av målet.

Nok en gang en stor kamp av gutta. Stian og Odin spiller sikkert i mål. Arne Kristian takler og løper opp det meste. Jan gir 100% i hver duell og vinner ballen ofte. Risam varter opp med flott pasningspill og bevegelse. Mads scorer mange og legger ned en kjempejobb på hele banen. Amir viser god teknikk og skuddkraft. Einar viser stor fotballforståelse og en god pasningsfot. Håkon spiller en stor kamp på midten og varter opp med mange flotte pasninger. Roar viser nok en gang at han er en teknikker med hode for mål og Sondre er duracellkaninen og har blitt et arbeidsjern uten like.