VIF G-16 vant 4-0 over Jevnaker 2.

Vikersund gutter 16 vant hele 4-0 over Jevnaker 2 i en underholdende kamp på Jevnaker mandag 6.mai. Før kampen hadde vi fått noen forfall. Midtbanestrategen Ivar Heimstad var bortreist. Benjamin Engebretsen og Kristoffer Hartz Braathen var hjemme med skader. I tillegg sleit både Håkon Ørpen og Niklas Didriksen med små skader, men var med opp til Jevnaker, men ble værende på sidelinja hele kampen. I pausa måtte også Petter Stenbro kaste inn håndkleet med rygg skade, men da ledet vi allerede betryggende 3-0. Petter hadde vunnet mange baller på midten i første omgang. En omgang VIF dominerte totalt med mye flott spill og en mål kåt Pål Spone. I Ivar sitt fravær ble Kim Fredrik Winther den sentrale på midten, en jobb han løste meget bra. Det ble vist mye fint kombinasjons spill mellom Kim Fredrik, Brahim Boustta, Ruben Hervig og Mikael Gundhus. I forsvaret regjerte Alexander Haveråen og Aleksander Jørgensen sammen med Tom Roger Finsrud og Tage Gundhus, og helt bakerst stod vår nye keeper Benjamin Valborgland som en levende vegg. Særlig i 2.omgang hadde han mange glimrende redninger. Begge innbytterne Daniel Skage Schou og Sivert Drolsum gjorde bra innhopp og var med på trygge seieren for VIF.

Mandag 06.05.13. kl.1900 på Jevnaker kunstgress.

Jevnaker 2-Vikersund (0-3) 0-4.
Mål: Pål Spone 3, Mikael Gundhus 1.

Dommer: Chen Nan-chun Ådal IL.

Vikersund stilte med følgende spillere: Benjamin Valborgland-Tage Gundhus-Aleksander Jørgensen-Tom Roger Finsrud-Alxander Haveråen-Petter Stenbro-Ruben Hervig-Kim Fredrik Winther-Mikael Gundhus-Brahim Boustta-Pål Spone-Daniel Skage Schou-Sivert Drolsum.(Håkon Ørpen-Niklas Didriksen)

1.omgang. Kampen er bare 2 minutter gammel når Brahim, Kim Fredrik og Ruben kombinerer flott. Ruben spiler tilslutt Pål igjennom aleine med keeper og han scorer sikkert, 0-1. 3 minutter seinere kommer Pål seg fri på venstre siden, men skuddet blir klarert av forsvaret. 8 minutter er gått når Kim Fredrik slår et frispark fra 30 meter, keeper slår ballen ut til Petter som ikke klarer å score fra kort hold. 12 minutter og Brahim, Mikael og Pål kombinerer før Pål avslutter fra 16 meter, men over mål. 2 minutter seinere gjør Pål det godt igjen når han vinner ballen på 30 meter, forserer innover og setter ballen i krysset fra 16 meter, 0-2. Halvtimen er passert når Alxander bestemmer seg etter at han har vunnet en takling 30 meter fra eget mål. Han setter fart nedover venstresiden og går forbi alle helt ned til dødlinja. Innlegget er presist og Mikael har små problemer med å score fra kort hold, 0-3. 2 minutter før pause får Jevnaker 2 store sjanser etter hverandre etter et gjennomspill fra siden, men Benjamin redder både skuddet og returen. Minuttet seinere er det Kim Fredrik og Brahim som kombinerer på høyre siden. Brahim legger ballen over alle og på bakre stolpe kommer Daniel løpende, men skuddet fra skrå vinkel går over mål. I omgangens siste minutt vinner Pål ballen på midten og spiller opp en feil vendt Kim Fredrik på 20 meter, han sentrer til Brahim på 18 meter som skyter, men skuddet stryker stolpen på utsiden.

2.omgang. Etter kun 5 minutter får JIF en kjempesjanse når ballen blir slått over hele forsvaret og keeper, men spissen deres bommer på åpent mål. 12 minutter er passert når Kim Fredrik spiller Pål igjennom på venstre siden. Pål går helt ned til dødlinja og legger motsatt, her kommer på ny Daniel i stor fart, men også denne gangen går skuddet over mål fra kloss hold. 2 minutter seinere blir Sivert felt på venstre siden 40 meter fra mål. Alxander legger et nydelig frispark som Kim Fredrik møter med hodet, men headingen går i tverrliggeren og ut på banen. Ytterligere 2 minutter seinere dribler Brahim 3 JIF spillere før han slår Pål igjennom, men skuddet går utenfor. Halvveis i omgangen får JIF en ny stor sjanse når spissen blir spilt igjennom i midten, men Benjamin gjør en flott beinparade. 15 minutter før slutt setter Pål spikeren i kista når han dribler 3 JIF spillere og setter ballen i stanga og inn, 0-4. 3 minutter før slutt får JIF en siste sjanse når de kommer igjennom i midten, men Benjamin er i det umulige hjørnet og redder mesterlig.

2.dag Pinse venter Konnerud på bortebane kl.1900.