Jevnaker – Vikersund

Gutta skulle møte på stasjonen klokka 6 og vi finner fort ut at det blir knapp tid til kampstart klokka 7 på Jevnaker. Vi kommer fram klokka 18.55. Gutta får ikke den optimale oppvarmingen, men det ser ikke ut som det preger gutta veldig. Vi går ut i et relativt rolig tempo, men tar tidlig ledelsen 1-0. Scoringen minner veldig om Norges kommende back Vilsvik sin scoring mot Brann. Erik river seg løs på siden og legger inn foran, ballen settes sikkert i mål av en Jevnaker-spiller. Like etter kombinerer Erik og Roar fint, før ballen går i stolpen. 2-0 scoringen kommer etter et flott gjennomspill av Håkon, som Erik setter sikkert. Neste scoring velger Håkon å gjøre alt selv. 3-0. 4-0 kommer etter en flott corner av Håkon, som finner Mads. Foreløpig ut i fra dette kampreferatet ser det ut som Jevnaker ikke hadde noe å komme med. De spilte til tider bra, men vi hadde et forsvar som ryddet opp alt i dag. 5-0 scoringen kommer etter flott takling av Arne Kristian. Han sender ballen opp til Øystein som putter. 6-0= “tuttis” på keeper fra Vikersunds svar på Zlatan. Vi går til pause med en solid ledelse.

Dommeren rekker så vidt å starte andre omgang før Øystein legger på til 7-0. 8-0 står Erik for. En liten periode får vi masse cornere og vi prøver vårt spesialtrekk(sender opp keeper). Stian må ta det lange løpet hjem flere ganger. 9-0 kommer fra en Erik som er i scoringsform i dag.

10-0 scoringen er vakker og spesialtrekket lykkes endelig! Stian blir med opp og dunker ballen i kassa. Håkon legger på til 11-0. Jan “polakken” Lewandowski får mange sjanser til å sette 12-0, men det vil seg ikke i dag. Stort klapp på skulderen for innsats!! Roar/Kua/Valon setter Vikersunds siste mål og 12-0. Vi gir Jevnaker et mål på slutten og kampen ender 12-1.

Stort pluss til hele laget nok en gang! Må også trekke fram forsvarets jobb i dag, med Arne Kristian og Dagens kaptein Simen i spissen! Stian spiller sikkert i mål!