J16: seier til VIF i åpningskamp

Postet 05/07/13 i Jenter 1996-1997, Ingen kommentarer

6. mai 2013, Bakke kunstgress 7er

Bakke/Mfk2 – VIF (2-3)

Målscorere: Ida Nesheim (2) og Marthe Skretteberg Stærkebye

Vikersunds lag: Maria Andresen, Ida Nesheim, Mari Skjellhaugen, Linn Therese Gunnerød, Maren Berg, Pia Bondø, Stine Roness, Emilie Bråthen og Marthe Skretteberg Stærkebye.

 

Vikersund tok med en gang styringen i kampen og produserte mange sjanser uten at vi fikk uttelling. Vi presset på, og i det 15. minutt får vi lønn for strevet, Ida scorer. Vi fortsetter å kontrollere kampen og Ida øker ledelsen i det 25. minutt. Bakke hadde noen sjanser, men Maria var som vanlig god i mål og avverget Bakkes forsøk på redusering. Første omgang var preget av høyt tempo, og litt stress…ballen går fort og det er litt uvant å spille 7er. Vi gikk til pause med 2-0 ledelse og følte at dette hadde vi kontroll på.

Bakke hadde tydeligvis benyttet pausen godt, de startet 2. omgangen best, og var stadig frempå med farlige sjanser. Så gikk det som fryktet, Bakke scoret ett mål. Da ble det straks nerve i kampen og sjansene bølget begge veier. Moro for oss på sidelinja, men jentene var tydelig slitne, og det var vilje og tæl som drev de fremover. Bakke scoret igjen, 2-2, og like langt. Flere farlige sjanser begge veier… Ida går på løp og blir felt, rett på utsiden av målområdet, og får frispark. Ida og Marthe gjør seg klar, Ida passer til Marthe, som klemmer til og setter ballen utagbar nede i venstre hjørne. Vi leder igjen! Vi rir stormen av, og vinner kampen, men takk til Bakke for en spennende og morsom kamp, til siste minutt. 🙂

Supert innsats og tæl av alle VIF jentene i dag. Vi gleder oss allerede til neste kamp.