VIF G-16 slo Haugfoss i treningskamp.

Vikersund g-16 slo Haugfoss 3-0 i siste treningskamp før seriestart på Tangen i kraftig vind. Pål Spone scoret ekte hattrick i første omgang. Vi hadde mange forfall idag, men de 12 spillerne vi hadde gjorde en kjempe kamp. Stor takk til Benjamin Valborgland fra junior laget, som sporty stilte opp på kort varsel og voktet målet helt glimrende for oss.

Søndag 28.04.13. kl.1500 på Vikersund kunstgress.

Vikersund-Haugfoss (3-0) 3-0.
Mål: Pål Spone 3.
Dommer: Per Erik Olsen, Jevnaker IL.

Vikersund stilte med følgende lag:
Benjamin Valborgland-Kim Fredrik Winther-Aleksander Jørgensen-Tom Roger Finsrud-Alxander Haveråen-Ivar Heimstad-Mikael Gundhus-Petter Stenbro-Ruben Hervik-Brahim Boustta-Pål Spone-Benjamin Engebretsen.

1.omgang. Spillet bølget frem og tilbake de første 10-12 minuttene. 14 minutter ut i kampen får VIF frispark på høyre sida på midtbanen og Kim Fredrik løfter balle over hele Haugfoss forsvaret i den kraftige medvinden. Der dukker Pål opp og lobber ballen elegant over keeper til 1-0. Kun minuttet seinere trekker Pål seg fri på høyre siden og slår et høyt innlegg motsatt hvor Petter står helt aleine, men headingen slår keeper til corner. Vi nærmer oss halvspilt omgang når VIF tar et kjapt innkast på venstre sida. Brahim spiller ballen videre til Pål som drar seg innover langs 16 meterstreken og avslutter utagbart i lengste hjørne for keeper, 2-0. 5 minutter seinere blir det reprise fra tidligere i omgangen når Pål legger høyt inn i feltet og Petter header fra 7 meter. Keeper slår også denne gangen ballen til corner. 10 minutter før slutt får vi uttelling på corner trekket vårt. Ivar sin nøyaktige corner blir headet inn i feltet av Kim Fredrik. En retur fra Haugfoss forsvaret havner i beina på Pål som fullfører sitt hat trick fra kort hold. 3-0 til pause, men det blir motvind i 2.omgang.

2.omgang. Etter 12 minutter er det Haugfoss som utnytter en glipp på en corner, men skuddet fra bak i feltet treffer stolpen og går til utspill. Midtveis i omgangen fosser Alxander frem på backen og tar seg helt til dødlinja før han slår inn i feltet. Ballen heades ut på 18 meter, her kommer Benjamin E i stor fart og smeller til ballen på direkten. Ballen går i tverrliggeren og ut på banen, men ingen fra VIF plukker opp returen. 5 minutter før slutt mister midtforsvaret ballen på 30 meter og en Haugfoss spiller stormer mot mål og skyter knallhardt fra 14 meter. Skuddet går i tverrliggeren og ut. Kampen ebber ut med en solid 3-0 seier 4 dager før seriestart.