Barnefotballkveld på det gamle klubbhuset torsdag 04.04.13

Postet 03/21/13 i Nyheter fotballgruppa, Nyheter lagleder, Nyheter trenerforum, Ingen kommentarer

Buskerud Fotballkrets (BFK) arrangerer «Barnefotballkveld» på det gamle klubbhuset på Tangenodden torsdag kveld 04.04.13 i tiden 18:00-21:00.

Målgruppen er primært trenere, lagledere og foreldre knyttet til barnefotballen (06-12 år). De av dere som er engasjert i lag i andre aldersgrupper er også hjertelig velkommen. Kvelden er todelt med en innledende teoridel, hvoretter den avsluttende delen består av praksis på kunstgressbanen. Se for øvrig link under.

Alle som har mulighet oppfordres sterkt til å komme, uavhengig av om det nylig er gjennomført trenerkurs. Kvelden er viktig for samhold innad i trener-/lagledergruppa og BFK vil komme med nyttig tips/oppdateringer i forhold til hvordan vi kan bedre barnefotballen i klubben vår. Ta gjerne med interesserte foreldre eller andre knyttet til barnefotballen i klubben vår.

Tilbakemelding til undertegnede på anfieldcop@hotmail.com eller 41042430 fra de som kommer ønskes innen mandag 01.04.13

Erik Solheim

VIF Fotballgruppe