Mål: Tom Roger Finsrud 1, Mikael Gundhus 1.

Dommer: Tor Jarle Hauge, Modum FK.

Gult kort: Pål Spone.

Vikersund stilte med følgende lag:
Daniel Skage Schou(80),Tage Belgum Gundhus(40), Aleksander Jørgensen(69), Henrik Skretteberg Stærkebye(80), Tom Roger Finsrud(80),Even Bottolfs(40),Ivar Heimstad(80),Petter Stenbro(67),Pål Spone(80),Kim Fredrik(68),Niklas Didriksen(27),Ruben Hervik(25),Stian Svendsrud(30),Mikael Gundhus(40),Sivert Drolsum(30),Kristoffer Hartz Braathen(23),Benjamin Engebretsen(11),Sander Pedersen(10).

Første kamp i Telenor cupen mot Haugsbygd på hjemmebane. Vi har fått forfall pga sykdom og skade fra Håkon Ørpen og Alexander Haveråen, og har blitt forsterket av Henrik, Even og Stian fra 99 laget. Gradestokken viser -10 grader og dommer Hauge tillater ikke bruk av buff.(Etter regelboka).

Kampen åpner jevnspilt og det skapes få sjanser de første 10 minuttene. Etter 12 minutter får VIF frispark på 30 meter etter at Kim Fredrik blei felt. Kim Fredrik tar selv frisparket og keeper får såvidt slått til corner. Haugsbygd produserer nå 3 store sjanser, men den første går utenfor mål og de to andre blir mesterlig reddet av Daniel. 10 minutter før pause får VIF corner som ender i klabb og babb foran målet til Haugsbygd. Ballen triller ut på 8 meter, her står Tom Roger og setter ballen sikkert i mål, 1-0. Resultatet står seg til pause.

2.omgang begynner med et stort press fra Haugsbygd, men Daniel gjør de utroligste redninger og frustrasjonen brer seg i gutta fra Haugsbygd. De ballene som ikke Daniel redder treffer enten stolpene eller tverrliggeren og ut. VIF jobber godt i forsvar og på midten og spiller seg til noen cornere uten at dette gir resultater. 10 minutter før slutt blir det slått en løpeball på Pål, men keeper kommer ut på 25 meter å klarerer. Klareringen er imidlertid dårlig å går rett til Mikael ut på venstre siden. Mikael forserer noen meter før han skyter, og ballen går via keeper og i mål, 2-0. De siste 10 minuttene skaper Haugsbygd ytterligere 2-3 store sjanser, men Daniel er i det umulige hjørnet og redder alle. Dermed ebber kampen ut med 2-0 seier.

Banens beste var keeper Daniel. Ellers bra innsats over hele banen.

Neste kamp går mot Hokksund på Vikersund mandag 11.februar kl.18.30.