Gutter 2001. Tøffe tak mot Hokksund

Gutter 2001 etter tøff kamp mot Hokksund

Det var en optimistisk Vikersund-gjeng som reiste til Falkbanen for å spille bortekamp mot Hokksund. Den siste tiden har gutta seilt i medvind, spillt bra og vunnet kampene sine. Men i dag skiftet vindretningen.

Vikersund startet bra og gikk tidlig opp i ledelsen 0-1. Men Hokksund svarte raskt, og få minutter senere lå vi under 2-1. Hokksund satt inn høygiret, og ledet på det meste 6-1. Vikersund klarte å score i siste halvdel av 2. omgang, og sluttresultatet endte 6-2 til Hokksund.

Dette har vært en hektisk fotballuke, og for et par av spillerne var dette 3. dag på rad med kamp. Dette bar nok laget litt preg av, og da vi også møtte et veltrimmet og samspilt Hokksundlag, holdt det ikke til seier i dag.