Storspill av Vikersund 2001 igjen!

Denne uka er hektisk med tre kamper for Gutter 2001. Kveldens motstandere var Birkebeinern Hauker, og vi forventet tøff motstand etter å ha kikket på høstens resultater. Lagene var jevne, og det sto 0-0 langt ut i første omgang, til tross for flere store sjanser på begge sider. Etterhver løsnet det, og Vikersund satte inn et flott mål, og vi kjente at vi helt klart var på høyde med gjengen fra Krogstadelva. Lagene fortsatte å følge hverandre, og det sto 2-2 til pause. I 2. omgang fortsatte det jevne spillet. Vikersund tok ledelsen med 3-2, før Birkebeineren igjen utliknet til 3-3. Det var hard kniving og mye flott spill. En utrolig ståpåvilje og innsats av hele gjengen betalte seg til slutt. De siste ti minuttene fikk Vikersund  inn tre fulltreffere, og kunne jublende løpe av banen, fornøyde med seier 6-3. En utrolig innsats av hele gjengen, både i forsvar og på topp. Vi konstaterer at Odin som var dagens keeper hadde mye å gjøre, men han klarte virekelig oppgaven sin med glans og sto for mange fine redninger. Stor applaus til samtlige spillere!, og lykke til med morgendagens kamp mot Hokksund!