Referat fra kampen 12 sept mot Bakke/Bingen

Det var en motivert og optimistisk gjeng som reiste til Bingen onsdag 12. Sept. for å spille bortekamp mot Bakken/Bingen. 1. omgang startet, og etter omtrent 10 minutter gikk Vikersund opp i ledelsen 0-1. Det gode spillet fortsatte, og resultatet ved pause var 0-2 til Vikersund.

Andre omgang startet, og ganske raskt var ledelsen fordoblet: 0-4 til Vikersund. Dette var en kamp vi hadde full kontroll på, så vi benyttet muligheten til å ”eksperimentere litt” Vi lot spillerne bekle litt uvante posisjoner på banen; de som tradisjonelt har spilt i angrep, ble satt inn i forsvar, og typiske forsvarsspillere ble flyttet opp i angrep.  I tillegg sendte vi keeperen opp hver gang Vikersund fikk corner.

Gutta taklet ”eksperimenteringen” bra, og for de fleste var det en positiv opplevelse å få prøve seg i en ny posisjon ute på banen. Eksperimenteringen kostet oss noe, for Bingen klarte å putte et par mål. Dette ga Bingen økt selvtillit og de stod på og jobbet hardt til siste sekund.

Men Vikersund ble for sterke. Sluttresultatet endte 3-6 i Vikersunds favør, gutta var fornøyde og flere hadde fått noen nye erfaringer på banen.