En seier og et tap for Vikersund2

Fair Play Hilsen som er kampens høydepunkt og nesten like gøy som å spille fotball

Et fulltallig Vikersund2 lag møtte opp til to hjemmekamper på Tangen i kveld. Gutta storspilte i angrep og forsvar i første kamp mot Geithus Monster og hentet hjem seieren 7-6 etter to nervepirrende omganger. Lagene fulgte hverandre tett og kampen ble avgjort helt på tampen av andre omgang til stor jubel fra sidelinjen. I den andre kampen mot Moingen Rød ble motstanden for stor og selv etter en jevn første omgang endte det til slutt med tap 7-2. Innsatsen er det ingenting å si på og det har vært en underholdende kveld med mange fine mål, mye godt forsvarsspill og store keeperprestasjoner:) Nå gleder vi oss til Åmot cup 22.september!

PS! Det blir ikke trening torsdag 13.09.12 grunnet arrangement ved Vikersund skole