G96, nesten……

Postet 09/04/12 i Gutter 1996, Ingen kommentarer

Gutter 1996 (16 år) spilte seriekamp i 2. divisjon avdeling 01. (03.09.12) borte mot Konnerud 7`er.

Vikersund sitt lag bestod av:

Benjamin Valborgland, Sander Kvebæk, Jan Erik Ingesen, Morten Svendsrud, Simen Kleiv, Magnus Sønsteby (kaptein), Tom Roger Finsrud, Espen-Andreas Bottolfs, Anders Tovsrud, Kevin Henriksen, Flakron Bekteshi og Bendig Holberg.

Det var litt uvant å spille 7`er igjen, men vi kom godt i gang. Vi hadde ledelsen to ganger i kampen og det var uavgjort frem til det gjenstod 12 minutter av kampen. Vi presset på for å vinne, men som det ofte skjer kommer det en kontring i mot. Vi føler oss litt snytt for poeng i denne kampen, men skal ta revansje når de kommer til oss i oktober.

0-1 etter 2 minutter. Corner fra Kevin som Anders stusser videre og på bakerste stolpe står Morten som setter den enkelt i mål.

1-1 etter 15 minutter.

1-2 etter 22 minutter. Espen-Andreas bryter angrepet til Hønefoss, slår en lang pasning opp til Flakron, som runder av to spillere og tupper ballen i mål. Vernesko med ståltupp er neste på Flakron.

2-2 etter 30 minutter.

Pause 3-2 etter 42 minutter.

3-3 etter 55 minutter. Kevin slår en flott gjennombruddspasning som Anders setter elegant utagbart bak keeper.

4-3 etter 68 minutter.

5-3 etter 77 minutter.

Trener Finn Roar Ingesen og lagleder Jan Henning Kleiv var meget godt fornøyde med guttas innsats. Det var høstens beste kamp resultatmessig og det gir oss forhåpninger foran neste kamp som er hjemme mot Haugfoss 2 om en uke. Alle spillerne gjorde en meget god kamp, men Vikersunds beste var igjen midtstopper Magnus Sønsteby, som virkelig ville vinne kampen. Han var høyt og lavt hele tiden, løp til han nesten stupte av utmattelse.