VIF G-98 tapte 10-1 mot Åssiden 2.

VIF g-98 tapte vår kampen borte mot Åssiden 2 med 7-4 på en dårlig klipt gress bane. Det skulle fort vise seg at det ble et enda styggere resultat på hjemme bane tirsdag kveld. VIF hang med i en omgang selv om det stod 1-4 til pause. I 2.omgang raknet det helt og Åssiden puttet ytterligere 6 uten at VIF klarte å kvittere for noen av dem. Det mest skuffende var at det ikke ble skapt mere enn en målsjanse i hele 2.omgang.

Tirsdag 21.08.12. Kl.19.00 på Vikersund kunstgress.

Vikersund-Åssiden 2(1-4)1-10.

Mål: Pål Spone 1.

Dommer: Jon Omberg, Vestfossen IF.
Ingen gule eller røde kort.

Vikersund stilte med følgende lag: Sander Kristiansen(63)-Alexander Haveråen(51)-Aleksander Jørgensen(70)-Sivert Drolsum(54)-Tage Belgum Gundhus(47)-Håkon Ørpen(60)-Ivar Heimstad(45)-Petter Stenbro(70)-Kim Fredrik Winther(58)-Pål Spone(51)-Benjamin Engebretsen(47)-Kristoffer Hartz Braathen(42)-Niklas Didriksen(35)-Daniel Skage Schou(42)-Kjetil Hellum(35).

1.omgang. Kampen er bare 4 minutter gammel når et dårlig utspill fra keeper, samt et forsvar som sover, blir snappet opp og satt kontant i mål 0-1. 2 minutter seinere forserer Kim Fredrik frem på vår høyre side og legger inn til Pål, men Pål treffer rett på keeper fra 6 meter. 9 minutter og Tage redder på streken etter en corner fra Åssiden 2. Etter 12 minutter kommer det et langt oppspill i midten som forsvaret sover på og Åssiden scorer enkelt aleine med keeper, 0-2. Kun minuttet seinere tennes det et håp når Kim Fredrik vinner ballen på midten og spiller Pål igjennom aleine. Pål scorer aleine med keeper, 1-2. Ytterligere 2 minutter seinere slår Alexander et flott frispark fra 40 meter som Kim Fredrik header mot mål, men keeper redder. Etter 21 minutter blir det 1-3 etter en corner hvor forsvaret ikke er på plass ved stolpen og ballen triller inn. 25 minutter og Tage finner ut han skal drible som siste man, det går dårlig og en Åssiden spiller snapper ballen og runder keeper og skyter mot mål, men Tage er på plass og rydder opp i sin egen feil med en redning på streken. Den påfølgende corneren blir imidlertid headet inn i mål av en helt umarkert Åssiden spiller, 1-4.

2.omgang. 8 minutter ut i andre omgang prøver VIF å redusere ledelsen, men headingen fra Alexander etter innlegg fra Pål helt ned på dødlinja går dessverre i tverrliggeren. Minuttet etter er det Åssiden som kommer igjennom i midten, men Sander slår ballen i tverrliggeren og til corner. På utspillet etter corneren går ballen rett i beina på en Åssiden spiller for andre gang og resultatet er det samme, 1-5. 2 minutter seinere kommer det et nytt gjennom spill i midten og keeper nøler litt og Åssiden scorer til 1-6. Nå renner målene inn etter 19, 21  og 27 minutter og det står 1-9. I løpet av de siste 7 minuttene teller vi til 6 store sjanser for Åssiden, men Innbyttede keeper Kim Fredrik står glimrende i mål og må kun kapitulere en gang. I kampens siste minutt kommer Åssidens spiss igjennom aleine nok en gang, Kim Fredrik redder skuddet, men returen blir satt inn og dermed 1-10. Til neste kamp må innsatsen opp hvis det skal bli poeng, for Skrim som vi skal møte vant hele 11-1 mot Jevnaker 2.