Tangen,Winther og Wold scoret mot IBK 3.

Etter 0-0 til pause mot IBK 3 løsnet det for VIF i 2.omgang og de vant fortjent 4-0 etter 2 mål av Lasse og et hver av backene Lars Marius og Vegard. Nok en kamp hvor VIF sleit med å sette målsjansene sine i 1.omgang til tross for stort overtak i banespillet. Etter 2-0 målet kontrollerer VIF kampen greit. Vegard får prisen som VIF sin beste i dag. Fredag venter Tyristubben borte, her må nok sjansene settes hvis det skal bli seier.

Mandag 27.08.12. Kl.20.00 på Vikersund stadion.

Vikersund-Birkebeineren 3 (0-0) 4-0.

Mål: Lasse Tangen 2, Lars Marius Winther 1, Vegard Wold 1.

Dommer: Jan Andre Fedreheim Karlsen, Konnerud IL.
Ingen kort.

Vikersund stilte med følgende lag: Christoffer Berg(90)-Vegard Wold(80)-Gunnar Dokken(90)-Stian Wahl Moen(82)-Lars Marius Winther(90)-Brwa Ali Akram(81)-Elvis Zekaj(59)-Ronny Jevne(76)-Mads Kleiv(45)-Enis Zekaj(81)-Lasse Tangen(90)-Espen Ellingsen(45)-Mohammad Karim(45)-Andreas Sæthre(10)-Tommy Svendsrud(9)-Lars Sørfang(9)-Børre Østenengen(8).

1.omgang. Etter 13 minutter spiller Enis ballen inn til Lasse på 16 meter. Keeper kommer ut og Lasse kneer ballen i bue over keeper, men midtstopperen når akkurat ballen før målstreken. 17 minutter og Elvis slår en perfekt corner som broder Enis header knallhardt, men rett på keeper. 21 minutter og IBK slår et frispark fra 18 meter som Chris må strekke seg på for å redde. 26 minutter og Enis tester skuddfoten fra 18 meter, men skuddet går rett utenfor. 2 minutter seinere kommer omgangens flotteste angrep. Vegard forserer nedover høyre siden og legger ballen i 45 grader til Enis som skyter rett over fra 16 meter. 33 minutter og Vegard er på farten igjen, denne gangen slår han til Lasse som hopper over ballen på 16 meters streken. Elvis får ballen og vipper den elegant videre til Moa som skrur ballen like utenfor. Etter 37 minutter kommer IBK til et skudd fra 10 meter etter en corner, men Chris gjør en flott beinparade. Minuttet eter kommer Vegard nok en gang til dødlinja og legger inn foran mål, her venter Moa, men header over fra 7 meter.

2.omgang. 52 minutter er passert når Enis spiller opp Moa på 16 meteren, han slår ballen på direkten videre til Lasse på 8 meter. Lasse scorer sikkert, 1-0. 7 minutter seinere er det Brwa som spiller til Lasse som legger igjen ballen til Enis som skyter, men dessverre rett utenfor. Etter 62 minutter får Lasse ballen feil vendt inne i straffefeltet. Han vender nydelig og skyter i tverrliggeren. 65 minutter og endelig skal VIF få sitt andre mål for dagen når Espen spiller Lars Marius igjennom på venstre kanten. Lars Marius setter fart og skyter hardt og lavt fra skrå vinkel, ballen går via keeper og i mål, 2-0. 78 minutter er gått når Enis vinner ballen og løper igjennom helt aleine på venstre kanten. Han spiller til en umarkert Lasse på 14 meter som enkelt scorer aleine med keeper, 3-0. 11 minutter før slutt er det Brwa som drar seg oppover på høyre sida og spiller Espen på 16 meter. Han legger ballen til Vegard som skyter hardt og kontant i mål fra 12 meter, 4-0. I det 86 minutt tar Tommy med seg ballen innover fra midtbanen og avslutter fra 25 meter, men ballen slår i tverrliggeren og over.