«Stubben» ville mest mot VIF og vant 4-2.

Det var klart for et prestisje oppgjør på Tyristrand når VIF tok den korte veien opp for å møte hjemmelaget Tyristubben fredag kveld. Kampen blei 15 minutter forsinket etter at dommeren satt fast i kø i Drammen. Kampen startet positivt for VIF med høyt press på «Stubben» og de første 9 minuttene var nesten ikke «Stubben» over midten, men VIF skapte heller ikke noen sjanser. De neste 10 minuttene var det mye krig på midtbanen. Utover i omgangen tok «Stubben» mere og mere over og gikk til pause med en solid 3-0 ledelse, etter stygge markeringsfeil på dødball situasjoner fra VIF sin side. «Stubben» gikk rett fra avspark og økte til 4-0 før VIF våknet av dvalen og redusert to ganger på slutten. VIF sin beste Tom Korsgård.

Fredag 31.08.12. KL.18.45 på Tyristrand gress.

Tyristubben-VIF (3-0) 4-2.

Mål: Mads Kleiv 1, Stian Wahl Moen 1.

Dommer: Jarle Finnestrand, DBK.
Gule kort: VIF-Lars Marius Winther. Tyristubben 2.

Vikersund stilte med følgende lag: Christoffer Berg(90)-Vegard Wold(90)-Gunnar Dokken(90)-Stian Wahl Moen(90)-Lars Marius Winther(60)-Brwa Ali Akram(53)-Elvis Zekaj(90)-Tom Korsgård(82)-Tommy Svendsrud(70)-Enis Zekaj(74)-Lasse Tangen(61)-Mads Kleiv(45)-Ronny Jevne(45)-Andreas Sæthre(30)-Mohammad Karim(20)Børre Østenengen(0).

1.omgang. 10 minutter. «Stubben» skyter like utenfor fra 8 meter. Etter 25 minutter mister VIF ballen på siden på midtbanen og spissen til «Stubben» løper igjennom aleine og scorer, 1-0. 35 minutter og «Stubben» får frispark på vår venstre side helt ute ved sidelinja på 25 meter. Det høye innlegget blir headet kontant i mål mellom 2 VIF spillere, 2-0. 40 minutter og «Stubben» header like utenfor på nok et frispark. 44 minutter og det er klart for 3-0 når «Stubben» får frispark rett på utsiden av 16 meteren på vår høyre side. På nytt er det en «Stubben» spiller som rager høyest i lufta og stanger ballen i mål.

2.omgang. Omgangen er ikke 1 minutt gammel før «Stubben» øker til 4-0 etter en gedigen forsvarsfeil i vårt midtforsvar. Etter 72 minutter header «Stubben» i stanga etter nok et frispark fra vår høyre side. Minuttet etter mister vår midtstopper ballen som bakerste mann, men Chris gjør en flott beinparade og avverger en ytterligere ydmykelse. 15 minutter igjen av kampen og nå har VIF endelig våknet, og på en corner header en «Stubben» forsvarer rett på utsiden av eget mål. I det 80 minutt spiller Lasse en stikk ball til Mads som er igjennom aleine, men han kjipper ballen utenfor mål. 2 minutter seinere er det Ronny som spiller Mads igjennom aleine, og denne gangen sitter ballen i hjørnet, 4-1. 3 minutter før slutt tar Mads en corner fra vår høyre side. Stian kommer stormende inn i feltet og header knallhardt i mål, 4-2.