G96, stortap hjemme

Postet 08/31/12 i Gutter 1996, Ingen kommentarer
Gutter 1996 (16 år) spilte seriekamp i 2. divisjon avdeling 01. (30.08.12) hjemme mot Solberg.

Vikersund sitt lag bestod av:

Benjamin Valborgland, Sander Kvebæk, Jan Erik Ingesen, Simen Kleiv, Magnus Sønsteby (kaptein), Tom Roger Finsrud, Anders Tovsrud, Kevin Henriksen, Ruben Hervig og Bendig Holberg.
Det ble en anderledes kamp på Tangen denne kvelden. Solberg som har 35 spillere i stallen, stilte med rent førstelag, og vi stilte med kun ti spillere, pga skader og sykdom. Vi ringte rundt for å prøve å få med noen yngre spillere, men alle var på egne kamper. I tillegg så kom det aldri noen dommer, vi ringte og ringte, men fikk ikke tak i han. Vi ble alikevell enige om å gjennomføre kampen. Solbergs trener dømte første omgang, og Jan Henning den andre omgangen.
Det ble enveiskjøring hele kampen, og det endte med stygge 0-18 før det var over. Dette er ikke noe å bruke energi på, vi satser på nytt borte mot Konnerud på mandag, da som 7`er kamp. Da er vi i hvert fall nok spillere!!!

Det var 0-6 til pause. (da hadde vi ett kvarter hvor vi holdt buret rent, ellers så rant det jevnt inn med baller bak Benjamin)