G96, tap i serieåpningen.

Postet 08/24/12 i Gutter 1996, Ingen kommentarer
Gutter 1996 (16 år) spilte seriekamp i 2. divisjon avdeling 01. (23.08.12) borte mot Hønefoss BK2.

 Vikersund sitt lag bestod av:

Benjamin Valborgland (kaptein), Sander Kvebæk, Jan Erik Ingesen, Morten Svendsrud, Simen Kleiv, Magnus Sønsteby, Tom Roger Finsrud, Espen-Andreas Bottolfs, Anders Tovsrud, Kaspar Lilja, Kevin Henriksen, Ruben Hervig og Bendig Holberg.

 Første halvdel av hver omgang hang vi meget godt med, og fikk til mye bra spill. Hønefoss var meget gode og spilte god fotball. Resultatet ble stygt til slutt, men vi er meget godt fornøyde med «offside fella» vår som vi avtalte i pausa. Benjamin stod som vanlig som en levende vegg i mål. Alle spillerne gjorde en god kamp, men Vikersunds beste var uten tvil midtstopper Magnus Sønsteby.

 

1-0 etter 2 minutter.

1-1 etter 12 minutter. Espen-Andreas bryter angrepet til Hønefoss, slår en lang pasning i bakrommet og der er Kaspar. Flott medtak og lobber vakkert over keeper som er på vei ut. Meget bra prestasjon av Kaspar.

2-1 etter 18 minutter.

3-1 etter 27 minutter.

4-1 etter 28 minutter.

5-1 etter 30 minutter.

6-1 etter 35 minutter.

7-1 etter 37 minutter.

Pause

7-2 etter 48 minutter. Vi har corner som blir avklart, men på 20 meter står Ruben og skyter på direkten i krysset og inn. Utrolig vakkert mål.

8-2 etter 60 minutter.

9-2 etter 70 minutter.

10-2 etter 76 minutter.

11-2 etter 80 minutter.

 

Trener Finn Roar Ingesen og lagleder Jan Henning Kleiv stod med store glis på sidelinjen etter kampen. De var kjempefornøyde med guttas innsats og at «offside fella» som ble avtalt i pausa fungerte så bra. Hønefoss takket høflig for kampen og skrøt av «offside fella» vår, den sparte oss for ennå flere baklengsmål. Ser vi bort fra siste halvdel i hver omgang, og tar med oss det til neste kamp, kan det bli spennende på hjemmebane mot Solberg om en uke.