VIF overkjørte Steinberg 2 på bortebane.

Vikersund var fullstendig overlegene på borte bane mot Steinberg 2 på mandag kveld og vant fortjent 5-0, etter 2-0 til pause. Vi noterte kun en dobbel sjanse til Steinberg 2 i hele 1.omgang, men VIF sleit med uttellingen før pause. I 2. omgang var det enda mere enveiskjøring og Steinberg skapte kun noen få sjanser på slutten av kampen. Pånytt var det 5 forskjellige målscorere for VIF, men Lars Marius Winther stod for hele 4 assist og var sammen med Brwa Ali Akram banens beste spiller.

Mandag 25.06.12. Kl.19.00 på Steinberg Gress.

Steinberg 2-Vikersund (0-2)0-5.

Mål: Enis Zekaj 1, Brwa Ali Akram 1, Vegard Johnsen 1, Tommy Svendsrud 1, Stian Wahl Moen 1.

Dommer: Eyup Esen, Marienlyst FK.
Gult kort: Steinberg 1. VIF: Espen Ellingsen.

Vikersund stilte med følgende lag: Christoffer Berg(90)-Lars Marius Winther(90)-Vegard Johnsen(90)-Gunnar Dokken(90)-Stian Wahl Moen(81)-Mohammad Karim(62)-Ronny Jevne(90)-Elvis Zekaj(69)-Vegar Wold(45)-Enis Zekaj(90)-Brwa Ali Akram(82)-Espen Ellingsen(45)-Tommy Svendsrud(45)-Ole Fidjestøl(21).

1.omgang. Allerede i kampens første minutt bryter Lars Marius et Steinberg angrep og spiller Ronny som trer ballen igjennom på høyre siden til Vegar W. Vegar sitt innlegg er presist og når Enis som avslutter fra 8 meter, men rett på utsiden. 7 minutter seinere er det Enis som spiller Brwa igjennom i midten, men også Brwa avslutter rett utenfor fra 7 meter. Etter 15 minutter slår Vegard J et frispark fra midtbanen som Stian stusser videre til Vegar W. Vegar skyter fra kort hold, men keeper er raskt ute og blokkerer skuddet med kroppen. Minuttet seinere er det Elvis som slår et frispark fra 18 meter, men en Steinberg back redder frisparket på 5 meteren. I det 23 minutt kombinerer Vegar W og Mohammad flott på venstre siden og spiller Elvis som avslutter rett utenfor fra 15 meter og litt skrått hold. I det 29 minutt skaper Steinberg sine to sjanser denne omgangen etter en dobbelt corner, men begge gangene redder Chris meget bra fra kort hold. 10 minutter før pause forserer Lars Marius fremover på høyre siden og slår inn mot 16 meteren fra 10 meter inn på Steinberg sin banehalvdel. Enis jager etter ballen og keeper som kommer ut slipper ballen forbi seg og Enis kan score i tomt mål, 0-1. 4 minutter seinere spiller Enis igjennom til Brwa i midten for andre gang, men denne gangen går skuddet rett på keeper fra 8 meter. 4 minutter før pause er Lars Marius på farten igjen, denne gangen slår han et perfekt innlegg fra midtbanen til Brwa som ligger i midten på 20 meter. Brwa tar med seg ballen på brystet og skyter sikkert i mål fra 16 meter, 0-2.

2.omgang. 48 minutter er passert når Enis slår inn fra vår høyre side. Innlegget treffer Stian på hodet, men headingen går over fra 5 meter. 2 minutter seinere tar Lars Marius corner fra vår høyre side. Den innover skrudde corneren slipper keeper mellom hendene og Vegar J kan enkelt score fra 3 meter, 0-3. Etter 52 minutter vinner Enis ballen på venstre siden og slår igjennom til Tommy som avslutter fra siden av 16 meteren, men skuddet går på tvers av målet og over dødlinja. I det 59 minutt vinner Lars Marius ballen på høyre siden på høyde med 16 meteren. Han setter fart innover langs 16 meteren og spiller Tommy som kommer på løp. Tommy tar med seg ballen og skrur den i venstre hjørne motsatt for keeper, 0-4. 5 minutter seinere er det Enis som spiller opp Tommy som demper og skyter på volley via en Steinberg spiller og til corner. Etter 65 minutter bryter Lars Marius på egen banehalvdel og spiller Espen på midten. Espen trer ballen igjennom til Tommy på vår høyre side som igjen slår et perfekt innlegg over hele forsvaret til Steinberg. På bakre stolpe kommer Stian på løp og setter ballen kontant i mål, 0-5. 2 minutter før slutt skaper Steinberg sin eneste sjanse denne omgangen når de slår et høyt innlegg som blir headet på mål fra 8 meter, men Chris gjør på ny en kjempe redning.