VIF G-98 snudde til seier over Hokksund 2.

Vikersund G-98 møtte Hokksund 2 i sin tredje seriekamp på Tangen onsdag. Etter en rotete 1.omgang, hvor VIF ble liggende bakpå og lå under 1-2 til pause, snudde de kampen i 2.omgang med mye bra spill og 5 flotte mål. Trenerne tar på seg ansvaret for at spillet i 1.omgang ble noe tafatt og rotete, men en strålende laginnsats i 2.omgang rettet opp inntrykket. Alexander Haveråen får beste manns prisen i hard kamp med flere andre.

Onsdag 23.05.12. Kl.17.30 på Vikersund kunstgress.

VIF-Hokksund 2 (1-2) 6-3.

Mål: Kim Fredrik Winther 2, Petter Stenbro 1, Håkon Ørpen 1, Ivar Heimstad 1, Pål Spone 1.

Dommer: Bjørn Willy Sunne, Åssiden IF.

Ingen gule eller røde kort.

Vikersund stilte med følgende lag: Syver Røhnebæk Kongsrud(70)-Håkon Ørpen(70)-Alexander Haveråen(70)-Sivert Drolsum(47)-Tage Belgum Gundhus(55)-Benjamin Engebretsen(50)-Aleksander Jørgensen(58)-Ivar Heimstad(70)-Petter Stenbro(65)-Pål Spone(51)-Kim Fredrik Winther(70)-Daniel Skage Schou(24)-Kristoffer Hartz Braathen(35)-Niklas Didriksen(35).

1.omgang. Omgangen er bare 4 minutter gammel når Hokksund slår en ball inn i straffefeltet og keeper og forsvar nøler et øyeblikk. Hokksund header ballen i mål fra skrått hold, 0-1. 2 minutter seinere forserer Pål nedover venstresiden og skyter rett utenfor. Etter 9 minutter vinner Petter ballen og slår Pål igjennom på venstre siden. Pål skyter, men keeper redder skuddet, Kim Fredrik er på plass og setter inn returen, 1-1. 13 minutter og Håkon slår et frispark fra vår høyre side, Kim Fredrik stuper frem og header, men like over mål. 3 minutter seinere er det Hokksund som slår en perfekt corner som blir headet rett inn, 1-2. 2 minutter før pause spiller Petter opp Kim Fredrik som forserer og slår på Aleksander J, han avslutter rett utenfor fra 15 meter.

2.omgang. Kun 3 minutter ut i omgangen vinner Kim Fredrik ballen på et utspill fra keeper, han spiller Ivar som flukter ballen videre til Pål. Pål demper og spiller til Petter som kommer på løp på venstre siden og fra 14 meter setter han ballen flott i mål, 2-2. 42 minutter og Ivar vinner ballen på midten, han slår på en markert Pål inne feltet. Pål vinner ballen, vender og skyter rett utenfor. 50 minutter og Håkon vinner en ball på midten, han spiller på Kim Fredrik som vender og legger igjen til Ivar. Ivar setter ballen kontant i mål fra 20 meter, 3-2. Etter 58 minutter vinner Pål ballen helt nede på dødlinja, han slår til Niklas som legger videre til Ivar, som skyter rett utenfor. Kun 2 minutter seinere vinner Håkon ballen på vår høyre side. Han slår en lekker tunnel på backen og skyter fra skrått hold og 20 meter. Ballen går rett inn, 4-2. Minuttet seinere får VIF frispark på 20 meter litt til venstre, Kim Fredrik setter balle sikkert i mål, 5-2. I det 31 minutt prøver Kim Fredrik seg igjen på et frispark fra venstre siden helt ute ved sidelinja. Denne gangen går skuddet rett utenfor. 2 minutter før slutt scorer Hokksund på et langskudd fra 25 meter etter en klarering av VIF forsvaret i trekket før. Et flott mål på direkten helt utagbart for keeper. I kampens siste spilleminutt er Hokksund sin keeper ute på sida og klarerer et VIF angrep. Pål vinner ballen på 45 meter og drar til på volley med høyre beinet, ballen går i en flott bue og detter ned rett før tverrliggeren, 6-2 til VIF.