Storseier til G-98 i første seriekamp.

Vikersund G-98 vant serieåpningen 8-2 mot Skrim i Kongsberg. Det gode spillet uteble i store perioder på kunstgresset på Eilertsløkka, men flotte scoringer veide opp for noe manglende kvalitet på spillet. Vikersunds ny signerte spiller Aleksander Jørgensen fikk sin debut med scoring og var sammen med 2 og 5 måls scorerne Pål Spone\Kim Fredrik Winther, VIF sine beste. Ellers pluss til forsvarsfireren Jørgen Thingstad, Alexander Haveråen, Sivert Drolsum og Stian Svendsrud, som ryddet unna det meste.

Torsdag 03.05.12. Kl.19.00 på Eilertsløkka kunstgress i Kongsberg.

Skrim-Vikersund (0-5) 2-8.

Mål: Kim Fredrik Winther 5, Pål Spone 2, Aleksander Jørgensen 1.

Dommer: Rune Nilsen, Drammen FK.

Ingen gule eller røde kort.

Vikersund stilte med følgende lag: Syver Røhnebæk Kongsrud(70)-Jørgen Thingstad(48)-Alexander Haveråen(70)-Sivert Drolsum(65)-Stian Svendsrud(51)-Petter Stenbro(47)-Ivar Heimstad(58)-Kim Fredrik Winther(47)-Tage Belgum Gundhus(54)-Benjamin Engebretsen(47)-Pål Spone(53)-Aleksander Jørgensen(45)-Niklas Didriksen(35)-Daniel Skage Schou(45)-Kjetil Hellum(35).

1.omgang. Kim Fredrik spiller en lang løpeball til Pål etter 4  minutter, men keeper redder til corner fra skrått hold. Etter 10 minutter spiller Ivar igjennom Kim Fredrik aleine og fra 16 meter scorer han sikkert. 0-1. Kun 2 minutter seinere slå Ivar en perfekt corner, som Kim Fredrik header i mål. 0-2. Ytterligere 2 minutter seinere tar Kim Fredrik et kjapt innkast til Pål, som tar med seg ballen og løper igjennom og netter sikkert. 0-3. Etter 18 minutter får Skrim sin første sjanse, men skuddet går utenfor fra 16 meter. Etter 23 minutter er det Benjamin som tester skuddfoten, men skuddet fra 18 meter går rett på utsiden av stolpen. Keeper spiller ut ballen fra 5 meteren, men Pål vinner ballen og slår til Kim Fredrik som setter ballen i tverrliggeren og ut. Etter 30 minutter er det Aleksander J sin tur til å score etter nydelig gjennom spill av Pål. 0-4. 2 minutter seinere får VIF indirekte frispark fra 7 meter etter at keeper har tatt et tilbakespill med hendene. Daniel legger en kort ball til Pål, som knaller ballen i mål. 0-5.  33 minutter og ny corner fra Ivar, denne gangen er det Daniel som header ballen, men like over. 0-5 til pause.

2.omgang. Etter kun 2 minutter er Pål på ny aleine med keeper, men keeper redder igjen. Skrim har nå ballen mye uten å skape de helt store sjansene. Etter 19 minutter får de imidlertid en corner og helt umarkert får en Skrim spiller heade ballen i mål til redusering. 1-5. Minuttet seinere får VIF et frispark på 18 meter, dette tar Aleksander J kjapt til Kim Fredrik som aleine med keeper setter inn sitt tredje mål for dagen. 1-6. 3 minutter seinere vinner Aleksander J ballen på egen banehalvdel og forserer oppover hele Skrim sin høyre banehalvdel, innlegget kan Kim Fredrik bare sette innersiden til fra 3 meters hold på bakre stolpe, hans fjerde mål. 1-7. Minuttet eter skyter på nytt Skrim utenfor fra 10 meter. Etter 27 minutter scorer Skrim sitt siste mål for dagen når en spiller legger inn fra vår venstre side, helt umarkert på bakre stolpe blir ballen styrt i mål. 2-7. Kun minuttet seinere fastsetter Kim Fredrik sluttresultatet til 2-8 med sitt 5 mål for dagen med en flott lobb aleine med keeper. På ny er det Aleksander J som vinner ballen på utspill fra keeper og spiller Kim Fredrik igjennom. Skrim skaper 2 sjanser på slutten av kampen, men Syver redder flott til corner på den første og den andre går rett utenfor krysset. En fortjent seier til VIF i en ikke alt for velspilt kamp.