G96, kampreferat

Gutter 1996 (16 år) serieåpnet i går (24.04.12) hjemme mot Ådal i 2. divisjon avdeling 01. 7`er kamp.
Vikersund sitt lag bestod av:
Keeper: Benjamin Valborgland
Forsvar: Jan Erik Ingesen, Magnus Sønsteby (kaptein), Morten Svendsrud, (Simen Kleiv, Ruben Andreassen)
Midtbane: Sander Kvebæk, Endre Vego, (Tom Roger Finsrud, Kaspar Lilja)
Angrep: Anders Drolsum Tovsrud, (Ruben Hervik)
Reserver står i parentes, vi bytter kontinuerlig, så alle får spille like mye.
0-1 etter 16 minutter
1-1 etter 23 minutter ved Tom Roger Finsrud, gikk fra eget forsvar, rundet alle motstandere og satte ballen i mål.
1-2 etter 25 minutter
Pause (etter 40 minutter)
1-3 etter 47 minutter
1-4 etter 59 minutter
2-4 etter 67 minutter Tom Roger Finsrud, etter at keeper gav retur på skudd fra Ruben Hervik
2-5 etter 72 minutter
2-6 etter 76 minutter
Det var flere spillere som var skadet før kampen og måtte stå over. I tillegg ble det noen skader under kampen. Ådal var best og vant fortjent, men Vikersund gav ikke opp og stod på til dommeren blåste av etter 80 minutter. De som må fremheves hos Vikersund er Benjamin keeper som stod som en levende vegg. Tom Roger jobbet utrolig og var over hele banen. Kaspar var ustoppelig, løp og løp, mye med ball. Det var tydelig at flere ikke hadde trent fotball siden i fjor og at det ikke var gjennomført noen treningskamper. Det var mye bra som vi tar med oss videre ut i sesongen. Ingen kort ble delt ut.