Festaften på Tangen!

Postet 03/17/12 i Fair Play, Nyheter fotballgruppa, Ingen kommentarer

Tirsdag 6. mars var det festaften og fullsatt VIF-hus da Vikersund IF fotballgruppa ble premiert av NFF og BFK for super innsats i sesongen 2011.

Per Ravn Omdal overrekte Fair Play prisen 2011 til Vikersund fotball.

Per Ravn Omdal overrekte Fair Play prisen 2011 til Vikersund fotball. Fra venstre leder Torgun Stærkebye, Ivar Heimstad, Per Ravn Omdal og Emilie Bråthen.

Kvelden startet med fotball aktiviteter på kunstgressbanen. Det var et yrende liv og full innsats av små og store spillere, da Per Ravn Omdal fra NFF og Odd Magne Olsen fra Buskerud fotballkrets, ankom Tangen. Vi viste oss slik vi er, en breddeklubb for alle som liker å spille fotball.

Etter fotballspill var det tid for å trekke inn på VIF huset, og moro var det å se et fullsatt klubbhus, ca 140 spillere, forelder/foresatte, trenere og ledere og andre fotballvenner. Vi serverte pølser, brus, marsipankake og kaffe til alle!

Tusen takk til Inger Aabye Brandtenborg som privat sponset oss med pølser og lomper, Nordbohus Modum for kaken, ICA Vikersund for brus og Wilma Storkjøkken for kaffe. Fantastisk å ha så gode støttespillere på laget!

Så var det tid for prisutdeling.

Fair Play prisen 2011 i Buskerud

Per Ravn Omdal fra Norges Fotballforbund delte ut prisen samt en sjekk på kr 10.000. Omdal sa i sin tale at Vikersund har jobbet godt og målrettet med Fair Play i flere år og hatt en Fair Play Ambassadør som virkelig har forankret Fair Play arbeidet i klubben. Dette har ført til at Fair Play er med som et eget punkt i Sportsplanen, alle trenere/lagledere har skrevet under Fair Play kontrakt, alle spillere over 13 år signerer Fair Play holdningskontrakt, de har Kampvert på hjemmekamper og klubbens Fair Play program blir gjennomgått på møter med spillere og foreldre. Omdal oppfordret oss til å fortsette det gode arbeidet, og ønsket gjerne å kommet tilbake til Vikersund med pris for 2012.

I Vikersund er det Nina Hervig som er Fair Play ambassadør, men hun var dessverre forhindret fra å delta i kveld.

Årets arrangør TINE fotballskole

Vikersund ble også kåret til Årets arrangør, i Buskerud, av TINE fotballskole. Odd Magne Olsen, daglig leder i Buskerud fotballkrets, sa at fotballskolen i Vikersund har blitt en tradisjon og vært arrangert i en årrekke med stor suksess. Grunnen til at Vikersund fikk prisen i 2011 er at de har en meget god kvalitet på fotballskolen gjennom god planlegging, god aktivitet og dyktige instruktører! Vi fikk overrakt 2 små-mål og 10 baller som bevis for denne utmerkelsen.

Odd Magne Olsen overrekker prisen til Vikersund ved Rune Klevstad.

Innsatspokalen 2011

Leder av Vikersund IF, Olav Berg, delte ut fotballgruppa´s innsatspokal 2011 til Trond Winther.

Prisen går til en person som utmerker seg på en særdeles positiv måte. Trond oppfyller i høyeste grad dette kravet, han startet sin fotballkarriere i Vikersund som småguttspiller og har fortsatt som spiller helt opp til veteran. Han har vært styremedlem, trener og lagleder i en årrekke. I dag er han trener, trenerkoordinator og i tillegg på vei inn i det nye fotballstyret for 2012. Trond er alltid positiv og stiller opp på dugnader og alt som skjer i Vikersund fotball. Gratulerer!